Acerca de

Policies

Integritetspolicy & Köpvillkor

Integritetspolicy

Personuppgiftsansvarig

PalmerWellnessLife.com / Palmer Wellness & Management AB, org. nr. 559266-5565 Aprikosgatan 73, 426 56 Västra Frölunda , info@PalmerWellnessLife.com.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all slags information som direkt eller indirekt kan kopplas till en fysisk person som är vid liv. Det innebär att bland annat följande är personuppgifter: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, IP-adress, fotografi etc.

Vilka personuppgifter behandlar Palmer Wellness & Management AB (nedan kallat Palmer Wellness)? Lagrar de personuppgifter som du som kund lämnar till Palmer Wellness i samband med en beställning. I detta innefattas namn, adress, mailadress, mobilnummer, uppgifter om kreditkort andra betalningsmedel och även personnummer för eventuell kreditkontroll vid betalning mot faktura. Denna information sparas för att vi ska kunna hantera din beställning, leverera dina varor till önskad adress, hantera betalning och eventuella returer, byten och reklamationer. Om du accepterat att ta del av Palmer Wellness nyhetsbrev lagrar vi din mailadress vid anmälan.

Nyhetsbrev

När du registrerar dig för vårt nyhetsbrev sparar vi din e-postadress och använder den i samband med reklam och marknadsundersökningar till dess du avbeställer nyhetsbrevet. Nu kan närsomhelst avbeställa nyhetsbrevet genom att kontakta oss på info@PalmerWellnessLife.com eller via länken i nyhetsbrevet.

Klarna

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter främst i syfte att utföra identifikation, kundanalys, kreditkontroll, marknadsföring och affärsutveckling. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling. Genom att använda Klarna Faktura godkänner du vår användning av dina personuppgifter i enlighet med Klarnas dataskyddspolicy

Har du några ytterligare frågor eller funderingar, är du välkommen att ringa Klarna på 08- 120 120 10.

Klarnas Allmänna villkor

Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation

Rättslig grund för behandlingen av personuppgifter

Palmer Wellness behandlar lämnade personuppgifter på den rättsliga grunden att det är nödvändigt för att uppfylla parternas avtal. Palmer Wellness har vidare rätt att behandla Kundens adress och övriga kontaktuppgifter för marknadsföringsändamål baserat på en intresseavvägning, där Palmer Wellness så länge du inte motsatt dig den behandlingen anser att dess intresse att marknadsföra sina produkter och tjänster överväger ditt integritetsintresse.

Lagringstid

Om du prenumererar på Palmer Wellness nyhetsbrev sparas personuppgifterna i ett (1) år efter att du avbeställt prenumerationen, förutsatt att inget köp görs under den tiden. Palmer Wellness sparar dina uppgifter så länge det är nödvändigt utifrån lagkrav eller för att fullgöra Palmer Wellness åtaganden gentemot dig i det enskilda fallet. Dina uppgifter sparas aldrig längre än vad som är tillåtet enligt gällande personuppgiftslagstiftning.

I den utsträckning Palmer Wellness enligt lag eller myndighetsföreskrift är skyldig att spara uppgifter under längre tid än vad som anges ovan, sparas uppgifterna i enlighet därmed. Exempel på detta är Bokföringslagen.

Dina rättigheter som kund

Rätt till information: Du kan när dom helst begära att få ut information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig.

Rätt till rättelse: Om dina uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta, kan du begära att få dem rättade eller raderade.

Rätt till radering: Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi kan inte radera dina uppgifter om det föreligger ett lagstadgat krav på lagring, som exempelvis bokföringsregler, eller när det finns andra legitima skäl till att uppgifterna måste sparas, till exempel obetalda skulder.

Du som kund bör dock veta om att en begäran om borttagning av uppgifter eller begränsning av behandlingen av personuppgifter kan medföra att dina möjligheter att nyttja Palmer Wellness tjänster kan vara begränsade eller helt bortfalla.

Dataportabilitet

Du kan be oss att flytta dina personuppgifter från vår IT miljö till någon annan, antingen ett annat företag eller till dig. Detta gäller inte uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Ta tillbaka samtycke

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke till att låta oss använda uppgifterna för marknadsföringsändamål.

Klagomål

Du kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Vad gör datainspektionen och när kontaktar du dem?

Datainspektionen är ansvarig för att övervaka tillämpningen av lagstiftningen. Den som anser att ett företag/organisation/myndighet hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan lämna in ett klagomål till Datainspektionen oavsett relation. Kontaktuppgifter till Datainspektionen hittar du på www.datainspektionen.se

KÖPVILLKOR

Allmänna bokningsregler

Bokning av kurs, workshops, events, resor, coach tillfällen och privatlektioner är bindande. Bokning görs via Palmer Wellness hemsida eller eller via app, eller via mail till info@palmerwellnesslife.com

Observera att plats på kurs, workshops, events, resor är garanterad först efter att betalning registrerats hos Palmer Wellness. Vid frånvaro utgår full debitering.

 

Avbokning av privatlektioner i yoga, meditation, träning, eller coachningstillfällen måste ske senast 24 timmar innan det att bokningen är  beräknad att börja, annars utgår full debitering.

 

Vid workshops, event, och kurser är betald bokning bindande. Eventuell anmälningsavgift återbetalas ej.

 

Vid resor gäller paket reselagen som du bland annat hittar på konsumentverkets hemsida.

 

När din bokning är gjord via hemsidan får du en bokningsbekräftelse via e-post.

 

Enligt lagen om distansavtal gäller ångerfrist vid e-handel i 14 dagar från köptillfället.

 

Konsumenten har enligt lagen 14 dagar på sig att ångra sitt köp. Ångerfristen börjar gälla dagen efter att konsumenten tagit emot varan. Om det är en tjänst börjar ångerfristen dagen efter att avtalet har ingåtts. Om ångerfristens sista dag infaller under en lördag, söndag eller helgdag förlängs ångerfristen så att den även gäller nästkommande vardag.

 

Jag godkänner härmed Palmer Wellness köpvillkor 

 

 

Om du blir sjuk en längre priod, och har läkarintyg så kan du frysa ditt medlemskap, ditt kort och ta igen det nästa termin. Notera att detta inte gäller värdekort, utan medlemskap som debiteras varje månad. Viktigt att meddela oss detta direkt i samband med att sjukskrivningen påbörjas. Vi godkänner inte anmälan i efterhand.

 

Köp av årskort

Full betalning sker via vår hemsida och löper under ett års tid. För att inte missa tillfällen när kortet löper ut så kontakta oss minst 1 vecka innan. Vi tillhandahåller inga fysiska kort utan genom att du tecknar upp för ett års medlemskap får du tillgång till vår hemsida och app och därmed access för bokning till alla de pass som ingår.

 

Avgifter och betalning

Palmer Wellness har rätt att ändra engångsavgifter, månadsavgifter och övriga priser i vår prislista.

Ändring av prenumerationsmedlemskap gäller dock först efter utgången av innevarande bindningstid. Har en medlem valt betalning av månadsavgift genom medgivande och månatlig kortdebitering och tillräckliga medel saknas på kortet vid dagen för debitering, skickar Palmer Wellness en påminnelsefaktura avseende betalning av förfallen månadsavgift.

 

Avbeställningsvillkor paketresa

Enligt paket reselagen har vi som arrangör rätt att ta ut en avgift för de kostnader som vi har på grund av din bokning om du väljer att avboka resan. Palmer Wellness avbeställningsavgift för paketresor:

50% av hela resans pris om den avbokas så sent som 60 dagar före avresa

100% av hela resans pris om den avbokas senare än 60 dagar före avresa.

 

Betalningsalternativ

Säkra kortbetalningar på nätet via Paypal. kortnummret skickas genom en krypterad anslutning direkt till banken. Palmer Wellness har inte tillgång till konfidentiell information som berör kundens kort eller bankkonto. Följande kort accepteras via PalmerWellness Life hemsida.

 

Visa, MasterCard

 

Vi tar även emot SWISH- betalning.

 

Det går även bra att betala via Faktura med 10 dagars betalningstid, enligt överenskommelse.

 

Palmer Wellness & Management AB, Aprikosgatan 73, 426 56 Västra Frölunda, Gothenburg, Sweden

 

Information vid anmälan/betalning

Skriv alltid ditt namn och för vilken kurs /värdekort eller vilket prenumerationsalternativ som din betalning avser.

 

Personuppgiftslagen
De personuppgifter du lämnar till Palmer Wellness, används för att hantera bokningar och bekräftelser samt för att se till att tjänsten fungerar på bästa möjliga sätt. Palmer Wellness register behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part än Palmer Wellness har tillgång till uppgifterna.

Information och meddelanden
Medlemmen ansvarar för att underrätta Palmer Wellness om förändringar av kontaktuppgifter (såsom ändring av namn, adress, e-postadress, telefonnummer) eller uppgifter för betalning via autogiro eller automatiska dragningar. Majoriteten av information och meddelanden skickas via e-post och hemsida, men även i vissa fall via Facebook, Instagram och Youtube.

Vår kontaktinformation

Telefon: +46 72 208 31 33

E-post: info@palmerwellnesslife.com
Hemsida: www.palmerwellnesslife.com
Adress: Aprikosgatan 73, 426 56 Västra Frölunda, Sverige

Hit vänder du dig för att reklamera om det är något du inte är nöjd med.

Varmt välkommen till Palmer Wellness

 

Jag godkänner härmed Palmer Wellnesss hantering av mina peronuppgifter enligt ovan.

Cookies

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker. Cookie settings

 

 

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

  • Facebook
  • Instagram
Thanks for submitting!